pancota-reunire-2Dan Cuedan a împărțit sâmbătă dimineață numerosul efectiv de la Pâncota și a pus față în față două echipe.
Tinerii aflați în probe au fost infiltrați printre fotbaliștii Șoimilor, cele două garnituri arătând astfel: Nichici (Zăbrani) – Pană (Zăbrani), Nistor, Lengyel, Morar – Uibariu, Gavriș (UTA II), Bulzan, Țene (U Cluj) – Ghergar (UTA II), Mihai respectiv Holca (Chișoda) – Ciocan (Brad), Românu, Dubeștean, Ungur (Șiria) – Gheorghiță (UTA II), Suciu, Brad (Steaua Grăniceri), Ienășel (Alcala, Spania) – Condrea (Gassino, Italia), Bulza (UTA II). Au mai jucat Bene (UTA II) Burian, Mitu, Alex Cioară (Șiria).
„A fost un trial reușit, am fost nevoit să-l facem pentru observarea unor jucători care nu sunt așa cunoscuți sau care n-au mai jucat de mult într-un meci oficial. Țene a lăsat o impresie bună, dar ne gândim foarte atent, pentru că are probleme de adaptare la efort. În rest, am văzut jucători interesanți, pe unii îi știam, pe alții, nu. Au lăsat o impresie bună și continuă cu noi Ienășel, Brad sau Gheorghiță. La Holca, Condrea, Pană și Cioară am renunțat, ei au calități bune, dar nu sunt ce ne dorim noi, suntem acoperiți pe posturile lor”, sunt primele concluzii ale antrenorului alb-negrilor.
Sergiu Vițu e în curs de obținere a cetățeniei române, pentru a juca fără probleme la Șoimii, iar Irimia, Lung și Nădăban au beneficiat de câteva zile în plus de vacanță după un sezon extrem de solicitant.
Ieri a fost zi liberă, astăzi Cuedan a programat două antrenamente, marți e încă unul, iar miercuri e timpul pentru un amical cu Hajduk Diniaș (Liga a V-a, Timiș).

Recomandările redacției