Triatlonul de la Ghioroc a ajuns la III-a ediție

1
234

Peste 200 de sportivi din toată țara au luat startul sâmbătă, 15 august, la Ghioroc, la Triatlonul Proactivi, competiție în cadrul căreia, în premieră pentru Arad și vestul țării, s-a desfășurat și Campinoatul Național de Triatlon proba standard.
Evenimentul, ajuns în acest an la cea de-a III-a ediție, a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Arad, Primăria Ghioroc și Federația Română de Triatlon, de cunoscutul sportiv arădean Sorin Mîneran și echipa Proactivi Pentru Viitor: Mircea Crișan, Mircea Pința și Constantin Mîneran.
„Echipa Proactivi mulțumește pe această cale tuturor instituțiilor angrenate în acest eveniment, pentru deschiderea și implicarea de care au dat dovadă, tuturor sponsorilor pentru sprijinul acordat, partenerilor, voluntarilor pentru implicare și nu în ultimul rând tuturor sportivilor ce au luat startul la acest eveniment” – a declarat președintele asociației, Sorin Mîneran.
Titlul de Campion Național de Triatlon proba standard a fost adjudecat, la masculin de Alex Ion, urmat de Alex Toma și Mihail Chindriș.
La feminin s-a impus Ștefania – Ecaterina Ion (coincidență de nume cu al campionului național), urmată de Maria Mirela Popescu și Daniela Lavinia Torok.
Proba de sprint a fost câștigată, la masculin de Erick Rogoz, urmat de Vlad-Adrian Remzing și Albert Stratulat.
La feminin s-a impus Delia Dudau, urmată de Alice Gabriela Perjoiu și Andreea Diana Iordache.
Proba olimpic – ștafetă a fost castigată de Stafeta Team Gogofit, urmați de Stafeta X-Terra Fenomen și Stafeta Beius.
 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.