Tribunalul Arad a respins contestația la arestare preventivă a „falsului polițist”

0
416
Membri ai Sindicatului National al Politistilor si al Personalului Contractual protesteaza joi 16 Martie 2017, in fata ministerului Muncii din Bucuresti, ca urmare a nemultumirilor sindicalistilor, privind nerespectarea legii si de neaplicarea corecta a salarizarii in Ministerul de Interne. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

Magistații de la Tribunalul Arad au respins contestația la arestare preventivă depusă de „falsul polițist” care a efectuat opriri in trafic ale autoturismelor, a legitimat ocupanţii şi i-a verificat in mediul online pe site-ul aparţinând Poliţiei Române. Despre acesta se mai spune că în perioada lunilor ianuarie- februarie 2021, s-a deplasat în repetate rânduri în apropierea PTF Nădlac I şi II, unde a procedat la oprirea mai multor autoturisme şi legitimarea ocupanţilor acestora.

Respingerea contestației la arestul preventiv se traduce prin faptul că hotărârea de arestare preventivă pentru 30 de zile rămâne valabilă, Manuel Teodor Isfan aflându-se în faza de urmărire penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.