Preşedinţii secţiilor de votare se trag la sorţi la Tribunalul Arad

0
182

trib
Reprezentanţii mass-media, ai partidelor politice sunt invitaţi să participe la tragerea la sorţi a preşedinţilor secţiilor de votare şi locţiitorilor acestora, în cadrul birourilor electorale ale secţiilor de votare ce se vor constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României.
“În conformitate cu dispoziţiile art. 21, alin. 2, din Legea nr. 370 din 20 septembrie 2004, pentru alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi a dispoziţiilor Hotărârii Guvernului nr. 521 din 26 iunie 2014 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea Preşedintelui României în anul 2014, vă aducem la cunoştinţă că reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi orice persoană interesată, sunt invitaţi să participe la tragerea la sorţi a preşedinţilor secţiilor de votare şi locţiitorilor acestora, în cadrul birourilor electorale ale secţiilor de votare ce se vor constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României din data de 02 noiembrie 2014“, comunica Diana Dărăban, consilierul Tribunalului Arad.

Tragerea la sorţi va avea loc marţi, 21 octombrie 2014, orele 10,00, la sediul Tribunalului Arad, din B-dul Vasile Milea, nr. 2-4, municipiul Arad, în şedinţă publică, la Sala Festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I, şi va fi efectuată în sistem informatic de Preşedintele Tribunalului Arad, cu asistenţă din partea Biroului IT din cadrul Tribunalului,i Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.