Trică: „Am mare încredere în jucători, o să facem lucruri frumoase împreună”

0
151

tricautaAntrenorul „Bătrânei Doamne” nu dorește să mai vorbească despre posibila sa trecere la CFR Cluj, ci toate eforturile sale se concentrează pe echipa cu care se află sub contract. „Vă rog, nu mă mai întrebați de alte cluburi. Sunt antrenorul UTA-ei, răspund doar despre ce are legătură cu echipa arădeană”, a spus din capul locului fostul mijlocaș.
Trecând efectiv la problemele Campioanei Provinciei, tânărul tehnician a spus:  „Am mare încredere în acești băieți că pot reuși destule lucruri bune aici la Arad. Probabil, la Râmnicu Vâlcea, 2-3 jucători au prins o zi mai slabă, dar asta nu înseamnă că nu-i consider valoroși și nu le voi acorda în continuare toată încre­derea mea. Situația noastră în clasament nu e deloc bună, iar după meciul cu Olimpia ne așteaptă două deplasări grele la Mioveni și Craiova. Nu mai are rost să vorbim de ceea ce a fost, de arbitri, că au văzut sau n-au văzut penalty-uri sau offsideuri, vrem să ne vedem doar de ale noastre. De astăzi consider că avem cei mai buni arbitri din lume, am uitat ce s-a întâmplat. Revenind la fotbal, este clar că nu ne mai permitem pași greșiți”.
Eugen Trică apelează din nou la sprijinul fanilor, mai ales că meciul se desfășoară la o oră bună pentru un spectacol fotbalistic. „Mâine o să ne antrenăm în nocturnă, să ne obișnuim cu lumina artificială, vrem să fim pregătiți din toate punctele de vedere pentru sâmbătă. Am dori să vină cât mai multă lume să ne susțină, de fapt acesta este unul dintre motivele pentru care jucăm seara. Avem mare nevoie sprijinul publicului, e unul dintre atuurile noastre”, a adăugat tehnicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.