tricaUTA a strâns un singur punct din 18 posibile, este „lanternă roșie” în seria de Vest a ligii secunde, dar Eugen Trică este foarte sigur de ceea ce se va întâmpla cu ocazia vizitei echipei situate în fruntea clasamentului. Antrenorul arădenilor își motivează oarecum și optimismul, aducând în discuție meciul din runda precedent.
„Cred 100% în victorie sâmbătă și mă bazez pe jocul bun de la Craiova și pe faptul că echipa a început să stea bine din punct de vedere fizic. Ne-am revenit, doar victoriile ne lipsesc, iar sâmbătă o vom cuceri pe prima. Cu toate că întâlnim liderul campionatului, o echipă foarte bună, Sută la sută câștigăm sâmbătă. Ascultați-mă ce vă spun, sâmbătă vom câștiga primul meci al sezonului. Se va întâmpla, nu am niciun fel de dubiu. Toată lumea e conștientă în vestiar de lucrul acesta”, a afirmat fostul internațional.
Rugat să sublinieze aspectele pozitive ale disputei pierdute cu 2-0 în Bănie, Eugen Trică a adăugat: „În primul rând, jucătorii au avut atitudine. Au încercat din răsputeri să revină în joc și dacă nu am fi ratat din poziții clare de gol, probabil am fi plecat neînvinși. UTA a alergat mult etapa trecută, nu ne mai putem plânge că avem o condiție fizică nepotrivită. Când domini un meci în zece oameni, mai ales că jucam în deplasare, e dovadă de pregătire bună”. Într-adevăr, din minutul 87, „alb-roșii” au evoluat în inferioritate numerică împotriva craiovenilor și asta pentru că Monac se accidentase.
Antrenorul „alb-roșiilor” nu se teme nici de posibilitatea ca terenul să nu fie în cele mai bune condiții din pricina vremii ploiase. „Nu mă sperie vremea, o să  atacăm și o să câștigăm. Bineînțeles, nu o să neglijăm nici apărarea, sper să nu mai greșim în spate. Cel puțin fazele fixe le antrenăm de miercuri până vineri, ar fi cazul ca acestea să devină un punct forte al nostru și nu o slăbiciune”, a mai precizat Trică.

Recomandările redacției