trica14Deși echipa „textilistă” a pierdut fără drept de apel în fața Reșiței, numele antrenorului Eugen Trică a fost scandat la scenă deschisă pe Arena „Francisc Neuman”. Arădenii nu consideră că fostul internațional e principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei și mai ales pentru lipsurile mari de la club și l-ar dori și pe mai departe pe bancă, chiar dacă Adrian Marțian a anunțat că a fost demis deja.
Până una alta, tehnicianul a avut de explicat prestația slabă a elevilor săi cu reșițenii: „Din păcate, a fost un meci fără istoric pentru noi și îmi pare foarte rău. Felicit Reșița pentru victorie, într-adevăr este o echipă bună. Mă și așteptam la replica asta din partea lor, fiindcă am avut referințe bune des­pre ei și jocul lor. Pe de altă parte, nu am înțeles ce au jucat fotbaliștii mei astăzi (n.a. sâmbătă). Ei și-au dorit foarte mult un rezultat bun, dar s-a întâmplat ceva. Probabil, jucătorii sunt blocați psihic din cauza situației create de patron. S-a văzut că pur și simplu nu am avut nicio reacție la golurile adversarilor”.
Întrebat ce are de gând să facă atâta timp cât Adrian Marțian a anunțat că a renunțat la serviciile sale, Trică a replicat sec: „Am contract cu UTA Arad până la finalul sezonului. Nu mă interesează ce spune patronul, eu am anunțat deja programul pentru zilele ce urmează. Am convocat echipa pentru luni, la ora 16, deja ne gândim la meciul cu FC Bihor. Alt program nu cunosc. Sunt antrenorul UTA-ei Arad și doar eu fac programul aici. Nimeni altcineva nu poate să treacă peste mine în vestiar”.
Așadar, UTA stă pe un butoi de pulbere. Eugen Trică nu a acceptat decizia de demitere din funcția de antrenor al clubului „textilist”, iar jucătorii ignoră și ei programul de antrenamente conceput de conducerea din Calea Aurel Vlaicu. Ieri dimineață, utiștii au fost chemați (prin intermediul unor SMS-uri trimise pe telefoanele mobile) să se pregătească sub comanda noului tehnician, Florin Voinea, însă absolut nimeni nu s-a prezentat la vestiar. Rămâne de văzut și ce se va întâmpla în această după-amiază și asta pentru că Adrian Marțian intenționează să angajeze o firmă de pază, care să-l țină la poartă pe Eugen Trică și colaboratorii săi de pe banca tehnică utistă. Mai este de urmărit și reacția suporterilor, care sunt și ei alături de jucători și antrenori și nu-l văd plecat de la Arad pe „prietenul lui Mutu”.

Recomandările redacției