tricamioMiercuri, patronul „alb-roșiilor” a lăsat impresia că vestiarul l-a perceput ca șef absolut după discuția purtată la finalul amicalului cu CS Ineu. Adrian Marțian spunea că deciziile sale vor fi respectate întru totul de acum înainte, indiferent că el va dori             să-și dea afară antrenorii sau jucătorii. Eugen Trică recunoaște că el este la mâna patronului, însă, în momentul în care rămâne antrenorul UTA-ei, ultimul cuvânt la echipă îl  va avea el.
– Domnule Trică, înainte de toate, recunoașteți că în ultmul timp există o problemă de comunicare între dumneavoastră și patronul echipei?
– Am reglat cu dânsul și treaba asta când a venit la Arad, am vorbit în particular. S-a apucat să spună niște vorbe după meciul cu Satu Mare, care, trebuie să recunosc, nu mi-au căzut foarte bine. Credeam că aceste lucruri le-am clarificat în momentul în care am venit la UTA și anume că eventualele nemulțumiri de-o parte și de cealaltă ni le spunem față în față, nu prin intermediul presei. El a început să vorbească după meciul cu Satu Mare și nu a fost în regulă. Bine, a spus că nu a declarat chiar așa. În fine, eu știam la ce mă înham când am venit la Arad, știam cum este dânsul și am acceptat să lucrez în aceste condiții.
– Discuția de marți, din vestiar, le-a făcut bine jucătorilor sau a avut efect invers?
– Este normal ca domnul Marțian să vină să discute și el cu jucătorii ca patron al clubului. Cred că nu are cu ce să le facă rău. Dimpotrivă, sunt discuții benefice.
– Bun, dar concluzia discuțiilor care a fost? Ultima decizie, inclusiv în ves­tiar, va aparține domnului Marțian?
– Eu știu un lucru, cheia e la el. Dacă mâine vrea să mă dea afară, mă poate da fără probleme. Toată lumea știe că un antrenor e întotdeauna cu bagajele făcute și depinde doar de rezultate. Când acestea lipsesc, de obicei intervin patronii și iau deciziile ce se impun.
– Dar veți folosi jucătorii așa cum vă sugerează dânsul, doar pe posturile lor de bază?
– Domnul Marțian nu are de unde să știe cum și pe ce posturi trebuie să joace unii pentru că nu e antrenor. În momentul în care o să fie antrenor… dar nici atunci. Eu rămân să răspund pentru rezultate și jucători.
– Apropo de jucători și condițiile pentru ei, Țabără s-a plâns că vitaminizarea nu este corespunzăatoare la UTA…
– Astea sunt alte probleme, pe care nu aș vrea să le comentez acum. Vitamine le dăm, acum nu din acelea ce se dau la Steaua, Ceahlăul Piatra Neamț sau pe la alte echipe, dar vitamine normale, susținătoare de efort, le dăm.
– Concluzionând, doriți să vă continuați activitatea la UTA?
– Bineînțeles, nu dezarmez, mergem mai departe și eu și jucătorii. Nu-mi dau nicio demisie, eu cred în acești băieți. Dar, până la urmă, este foarte important să creadă și ei în forțele lor, căci majoritatea au calități bune. El mi-a spus că voi, ziariștii, nu mă mai vreți la Arad. Că nu știu ce comentați la masa presei și că voi ați vrea să plec.
– Nu pot să vorbesc în numele tuturor, dar, din ce îmi dau seama, ziariștii, ca și majoritatea fanilor, au prea puțină încredere în proiectul domnului Mar-țian. Atât și nimic mai mult.

Recomandările redacției