Trică: „Rezultat just, deși puteam câștiga și una și alta”

0
169

Șoimii Pâncota și CSM Reșița s-au anihilat reciproc sâmbătă dimineața, pe terenul din Podgorie. Spectacolul a lipsit din partida a două formații ce nu trec prin cele mai bune momente din punct de vedere al stabilității financiare și organizatorice. Totuși, ceva ocazii au fost, iar Irimia și Zimmerman au fost, poate, cei mai buni oameni ai echipelor lor.
„Sunt fericit, e primul nostru punct obținut după șase etape, felicit băieții pentru determinare și efort. Am întâlnit o  echipă bine organziată, știam asta pentru că  îl cunosc pe Ionuț Popa. Consider că e un rezultat just, și ei au avut ocazii, dar am avut și noi, ambele puteam câștiga. Sunt mulțumit per total, plecăm dintr-o deplasare grea cu un punct, acesta a fost și obiectivul. Linia de fund a jucat fără greșeală astăzi, dar toți au fost dispuși la efort și asta mă bucură“” a declarat Eugen Trică după meci.
Tânărul tehnician a acumulat astfel primul punct în mandatul său de la Reșița, fiind mulțumit de noul suflu adus în Valea Domanului. „S-a schimbat ceva cu mine pe bancă. Cu Caransebeșul am făcut un meci foarte bun, chiar dacă am pierdut nemeritat cu 2-0. Însă, se vede o creștere, o îmbunătățire a jo­cului. Fotbaliștii sunt dispuși la efort, au altă atitudine și îmi dau speranțe pe viitor. Asta îmi e soarta să fiu tot la echipe aflate în insolvență, dar o să ne revenim. Sper să adunăm puncte până în iarnă, atunci când vor mai veni încă 5 sau 6 jucători, deoarece avem ne­voie de mai mulți fotbaliști. Și la acest meci am avut doar 16 jucători mari și lați”, a adăugat antrenorul care o pregătea pe FC UTA SA până în iarna anului 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.