tricautaDacă în defensivă UTA are aceleași probleme de lipsă de concentrare, fond pe care au căzut și cele două goluri ale craiovenilor, în atac, arădenii au avut ceva mai multă substanță. Cu toate astea, „alb-roșii” nu au marcat niciun gol și au bifat al cincilea insucces al stagiunii.
Eugen Trică s-a agitat mult pe marginea terenului unde s-a lansat ca fotbalist, acuzând în special arbitrajul, în timp ce de elevii săi a fost în general mulțumit. „Sunt nemulțumit de rezultat, băieților nu am ce să le reproșez altceva decât ratările și nea­tenția la cele două lovituri libere, de altfel inventate de arbitri. Atitudinea mi-a plăcut, jocul a fost destul de bun, dar nu avem noroc. Sper să se întoarcă roata, că deja parcă toate ni se întâmplă numai nouă. Dacă după meciurile cu Olimpia și Mioveniul nu aveam ce comenta,  astăzi chiar am avut atitudine bună”, a punctat antrenorul „alb-roșiilor”.
Acesta și-a așezat în premieră echipa într-un sistem 4-4-2, cu mijlocașii dispuși în romb. „Eu zic că ne-am mișcat bine, am pus probleme în atac. Poate doar Santa Moreno nu și-a adus un aport substanțial pe partea sa, se vede că nu are minute în picioare”, a adăugat fostul internațional, care e mulțumit de aportul fotbaliștilor veniți de pe bancă. „Cu toții au intrat bine în joc, au creat și și-au creat ocazii periculoase. Chiar și de Apostu mi-a plăcut, dar aștept mai mult de la el. Mă bazez mult pe valoa­rea și experiența sa”, a mai spus Eugen Trică.

Recomandările redacției