Trică: „UTA – o echipă bine organizată și datorită lui Roli, îi doresc să promoveze”

0
278

Când actuala grupare ce repre­zintă Aradul fotbalistic pornea la drum din Liga a IV-a, Eugen Trică încerca să mai salveze ce poate fi salvat în calitate de antrenor al grupării patronate de Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian. S-a descurcat onorabil în condiții vitre­ge, iar acum pare a avea parte de același scenariu și în Valea Doma­nului. Pregătește un club cu destule probleme și pentru care a reușit să acumuleze doar un singur punct, cel luat pe terenul Pâncotei.
Fostul internațional a recunoscut superioritatea „Bătrânei Doamne” la capătul meciului pierdut de elevii săi cu 5-1, dar care a debutat cu o posibilă fază de penalty în favoarea echipei sale și eliminare la Burlă. „Chițu mi-a spus că nu a fost simulare, ci penalty, dar asta nu mai contează acum. UTA a câștigat clar această partidă, a demonstrat că este o echipă bună, bine organizată și datorită lui Roli (n.a. Nagy). Îi doresc să promoveze, mai ales că am înțeles că se construiește un stadion frumos la Arad, iar un club cu așa tradiție merită să aibă toate aceste lucruri”, a punctat Trică.
Referitor la desfășurarea partidei, „principalul” bănățenilor a punctat următoarele: „Prea multe nu sunt de spus la acest scor. Am făcut o primă repriză catastrofală, am primit două goluri în 4 minute pe final și practic era imposibil să mai revenim. Totuși, am jucat mai bine după pauză, am pus pro­bleme, am și marcat, dar din nou am cedat în ultimele minute. Asta e, nu reușim nicicum să câștigăm un prim meci, dar o vom lua de la capăt săptămâna viitoare. Avem și destule pro­bleme de lot, dar acesta e noro­cul meu. Întâmpin probleme pe oriunde antrenez, dar sunt un luptător, nu mă las”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.