Pe 9 octombrie, tricolorii U21 vor întâlni Ucraina, în deplasare, iar pe 13 octombrie vor evolua la Giurgiu, cu Malta, în preliminariile EURO 2021. Partidele vor fi transmise la Prima TV, jocul de la Kiev, și la PRO X, întâlnirea de pe Stadionul „Marin Anastasovici”. De asemenea, ambele meciuri vor fi în direct și la Radio România Actualități.
Miercuri dimineața, tricolorii Under 21 au efectuat ultima ședință de pregătire înainte de plecarea în Ucraina. Selec­ționerul Adrian Mutu a încercat să pună la punct ultimele detalii tactice și s-au exersat fazele fixe.
Diseară, la ora 18:00, tricolorii vor decola spre Kiev, acolo unde vineri, vor întâlni Ucraina
Dennis Man a acordat un interviu în cantonamentul U21 de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Cu 9 goluri marcate în 9 meciuri, mijlocașul ofensiv de la FCSB consideră că acesta este cel mai bun început de sezon pe care l-a avut până acum în cariera sa.
Dennis Man a vorbit despre perioada în care din cauza COVID-19 a trebuit să stea izolat și despărțit de terenul de fotbal.
Arădeanul susține că infecția cu virusul Sars-Cov-2 l-a dat puțin în spate din punct de vedere psihic.
„Din păcate săptămâna aceasta pe care am avut-o cu acest virus m-a dat puţin în spate nu neapărat fizic cât mai mult psihic.
E un virus greu după părerea mea, nu ştii la ce să te aştepţi, eu din fericire nu am avut simptome aşa mari. Chiar în primele zile am fost foarte bine, mă întrebam chiar dacă sunt pozitiv, pentru că mă simţeam normal.
Apoi, după 3-4 zile am început să îmi pierd gustul şi mirosul, am început să am dureri de cap.
Cum spuneam, este un virus greu şi nu doresc nimănui să treacă prin asta”, a declarat Dennis Man, atacantul FCSB-ului, pentru FRF TV. 

Recomandările redacției