„Tricolorii” și-au aflat grupa din preliminariile pentru EURO 2020: România înfruntă Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta

0
844

România va înfrunta Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta în grupa preliminară pentru turneul final al EURO 2020.

Primele două echipe din cele zece grupe preliminare (foto) se vor califica direct la turneul final, în timp ce ultimele patru locuri vor fi ocupate de câștigătoarele barajelor, pentru a ajunge la numărul de 24 care vor evolua în vara anului 2020.

În cazul României, dacă elevii lui Cosmin Contra nu se califică prin intermediul preliminariilor, vor avea nevoie ca Serbia să o facă pentru a ajunge la baraj. Acest lucru se datorează clasării pe locul 2 în grupa de Liga Națiunilor.

Arena Națională din București va găzdui patru meciuri de la turneul final, trei în cadrul grupei C și unul din optimile de finală.

Preliminariile se vor disputa între 21 martie 2019 și 31 martie 2020, iar turneul final al EURO va avea loc între 12 iunie și 12 iulie 2020, totul culminând cu finala de pe stadionul Wembley din Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.