Tricolorii vor juca cu banderole negre în meciul cu Irlanda de Nord

0
351

Echipa națională de Fotbal a României va juca în această seară cu banderole negre, în meciul de la Belfast. Înaintea începerii meciului cu selecționata Irlandei de Nord, din Liga Naţiunilor, se va păstra un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la Spitalul din Piatra Neamţ.
După tragedia din unitatea medicală care a avut sâmbătă și a provocat moartea a zece pacienți și rănirea altor șapte persoane. Federaţiei Române de Fotbal, a solicitat ca tricolorii să poarte banderole negre.
Jucătorii au primit acceptul UEFA pentru a purta banderole negre în această partidă oficială ce va avea loc începând cu ora 21:45.
„Tragedia petrecută la Spitalul Piatra Neamț ne-a înfiorat și atât Federația Română de Fotbal cât și Echipa Națională sunt alături de victimele incendiului și de familiile celor dispăruți. Campania noastră de susținere concretă are nevoie însă și de sprijinul suporterilor români!
La solicitarea Federației Române de Fotbal, tricolorii au primit acceptul UEFA pentru a purta banderole negre la Belfast în partida oficială cu Irlanda de Nord. Totodată, forul continental a acceptat păstrarea unui moment de reculegere în startul partidei.
Mulțumim Federației nord-irlandeze pentru acceptarea acestui demers și transmitem condoleanțele lor pentru familiile victimelor, delegatului UEFA la partidă pentru sprijin și forului continental pentru acceptarea inițiativei noastre.”, se menționează într-un comunicat al FRF.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.