În urmă cu o săptămână, pe pagina de Facebook a celor de la Ultras Arad a fost postată schița vechiului stadion construit de baronul Francisc Neuman în zece luni de zile (1945-1946), însoțită de un mesaj nostalgic: ”Dacă ai pășit măcar odată în locul acela nu are cum să nu îți fie dor”. Imaginea a devenit virală pe site-urile de socializare, astfel că fanii UTA-ei au mers mai departe și au scos pe piață tricouri albe cu mesajul „Dor de casă”. E și un semnal de alarmă, poate ultimul înainte de a se trece și la alte acțiuni de protest, la adresa autorităților locale care tot ceea ce fac este să paseze toată vina în curtea Guvernului, pentru nevirarea celor 2,5 milioane de euro, în timp ce firma constructoare nu și-a făcut până la final treaba pentru care a fost (sau ar fi trebuit să fie – asta ar trebui să aflăm din contractul ce este ținut încă sub cheie de Primărie) plătită.
Iată și îndemnul susținătorilor „roș-albi” lângă poza cu tricoul „Dor de casă” purtat pe șantierul din Calea Aurel Vlaicu: „… e starea de spirit a unui întreg oraș!
Tricourile „Dor de casă” reflectă perfect sentimentele și nostalgia pe care le trăim în această perioadă în care s-au împlinit 5 ani de când nu am mai pășit în casa noastră, a utiștilor.
Acestea vor fi puse în vânzare vineri, 19 iulie, între orele 18.00-22.00 la Old Lady’s Pub. Prețul unui tricou este 50 de lei. Avem toate mărimile de la S la XXL.
Dacă și tu ai devenit pasionat de fotbal pe acel stadion, haide să-ți iei un tricou! Poartă-l cu mândrie și du mai de­- parte povestea sa, împărtășește aminti­rile tale din acel loc și cu cei care n-au mai apucat să îl cunoască și, cel mai important, încearcă să tragi un semnal de alarmă cu privire la situația în care a ajuns templul nostru!”

Recomandările redacției