Trimis în judecată pentru infracţiunea de influenţare a declaraţiilor

0
265

influentareProcurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au dispus trimiterea în judecată a lui Radu Bozgan, aflat sub control judiciar cu precizarea că, iniţial, la data de 2 iulie 2015, instanţa a dispus arestarea preventivă faţă de inculpat, măsură revocată la data de 9 iulie 2015 şi înlocuită cu măsura controlului judiciar.
În data de 15 decembrie 2014, inculpatul, pentru a nu fi tras la răspundere penală, „l-a determinat prin corupere materializată în remiterea sumei de 500 lei“ (l-a plătit) pe L.I. să declare poliţiei că ar fi condus autotu­rismul Audi implicat în eveniment rutier din noaptea de 14 spre 15 decembrie 2014 pe raza localităţii Grăniceri. De asemenea, autoturismul cu care a condus avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată şi cu care a lovit şi un stâlp de electricitate din localitatea Grăniceri.
De menţionat faptul că inculpatul Radu Bozgan mai este cercetat într-un dosar pentru infracţiuni la regimul circulaţiei şi se afla în intervalul de timp stabilit ca termen de încercare de către instanţă.
Emilian Ciorogariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.