Trimişi în judecată pentru că şofau fără a deţine permis de conducere

0
260

fara permis
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au trimis în judecată doi bărbaţi, acuzaţi că au săvârşit infracţiuni rutiere.
Astfel, prin rechizitoriul din data de 12 iunie 2015, aceştia au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Dumitru Nicolae Urs – cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 28 martie 2015, bărbatul, în condiţiile în care nu poseda permis de conducere, a condus un autoturism marca Audi A6, pe drumul public DN 79/A, iar la km 123+300 de metri a părăsit partea carosabilă rostogolindu-se într-un şanţ, pe partea stângă în sensul de mers (spre Vărşand).
Aceeaşi procurori, prin rechizitoriul din data de 15 iunie 2015, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Radu Bozgan – cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.
S-a stabilit că inculpatul a condus pe DJ 709 B un autoturism marca Audi A4, în condiţiile în care autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată şi nu deţinea permis de conducere.
Dosarele au fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Chişineu-Criş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.