Trimişi în judecată pentru furt calificat

0
271

furtisagProcurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au solicitat Judecătoriei din oraş, zilele trecute, arestarea preventivă a inculpaţilor B.M. şi D.I. (aflaţi în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, în noaptea de 26/27 februarie, D.I. a pătruns prin efracţie într-un spaţiu deţinut de partea vătămată L.L., de unde a sustras maşini de găurit electrice, un circular electric, freze pentru  tâmplărie, maşini de şlefuit şi alte bunuri. De asemnea, în noaptea de ½ martie, aceeaşi persoană, împreună cu B.M., tot prin efracţie, au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Lipova, de unde au sustras truse de scule, calculatoare, telefoane mobile, un aparat de cafea, un aspirator, o maşină de cusut, o maşină de  găurit, o maşină de şlefuit, un cuptor cu microunde şi alte bunuri”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Magistraţii Judecătoriei Lipova au admis cererile procurorilor şi au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.