Sylvie_VartanA fost cândva una dintre cele mai dorite femei din Europa, dar nici acum, la 69 de ani nu vrea să iasă la pensie. Şi, cum scoate un nou album, a decis să dezvăluie câte ceva din trecutul ei.

Sylvie Vartan a vorbit despre bărbaţii pe care i-a iubit şi, evident, a pus accentul pe cel cu care a trăit o poveste de dragoste timp de 17 ani, din care 15 au fost căsătoriţi. Este vorba despre Johnny Hallyday, cel care i-a fost soţ oficial între 1965 şi 1980.

„Ne-am întâlnit de mai multe ori fără să se întâmple nimic între noi. Nu a fost dragoste la prima vedere – de altfel, eu iubeam pe atunci pe altcineva, şi încă rău de tot. De ce a fost totuşi el? Eram tineri, făceam aceeaşi meserie, era sensibil, timid, iar eu veneam dintr-o familie foarte unită, foarte iubitoare. Am fost cucerită de felul lui de a fi ca un maidanez. Şi apoi, era foarte frumos. Am rămas 17 ani împreună. Am suferit mai mult din cauza despărţirilor noastre, a naturii lui instabile şi să îl văd nefericit, decât din pricina infidelităţilor sale. Fetele de o noapte sunt trecătoare. Nu aveau mare importanţă. A fost o perioadă importantă a vieţii mele”, a mărturisit interpreta hitului „ L’amour, c’est comme une cigarette – Iubirea este ca o ţigară”. O poveste de dragoste care, chiar dacă s-a sfârşit, îi va urmări toată viaţa pe cei doi protagonişti.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției