irimiapasscIneul se simte bine după victoria cu Unirea Sântana, care-i întărește mai puternic decât niciodată în acest sezon postura de lider. Mai sunt nouă etape până la sfârșitul campionatului, iar triumful pare la îndemână.
„A fost un meci peste nivelul județului și nu cred că a fost întâmplător, în fond, au jucat primele două clasate. Ne bucurăm că am câștigat, eu zic că suntem sută la sută la baraj. Mulţumim suporterilor, conducerii şi domnului primar, simțim că suntem sprijiniți de toți. Cele 3 puncte cucerite sâmbătă contează mult, chiar dacă n-am făcut așa meci bun”, a declarat Ovidiu Pașcalău.
Portarul Ineului a fost, alături de Cornel Nădăban, unul din eroii confruntării cu team-ul lui Dinu Donca, apărând un penalty din care Sîntana putea prelungi suspansul. „Chiar mă bucur că am apărat, a trecut cam mult de când nu am mai reușit așa ceva. Ultima dată s-a întâmplat când jucam la ACU, în prelungirile unui meci de la Târgoviște, a fost 0-0 atunci. Dar și mai mult mă bucur că am câștigat”, a adăugat Pașcalău.
Gratulaţi de naş!
Pe lângă faptul că s-au remarcat în ultima etapă, Pașcalău și Nădăban mai au un punct comun: sunt amândoi finii lui Cristian Irimia, portarul Șoimilor Pâncota, zis și „Inima albastră a Ineului”! Nașul a fost în tribună la derby-ul cu Sântana. „Îl rugăm să mai vină și să ne aștepte în liga a treia, venim peste el!”, i-a transmis Pașcalău. La rândul lui, „părintele spiritual” al celor doi ineuani a avut vorbe frumoase despre ei: „Nu vreau să spun vorbe mari, dar UTA n-ar trebui să înceapă un meci fără ei doi în echipă. Și nu glumesc când spun asta!”.
Antrenament inedit pentru Georgiu!
Adrian Abrudean a avut o absență grea contra Sântanei. Mijlocașul Vasilică Georgiu n-a avut drept de joc, din cauza unei suspendări. Fotbalistul a fost alături de ai său de pe margine și s ales să-și ispășească pedeapsa într-un mod original. „A venit la meci de la Arad cu bicicleta și tot așa s-a întors acasă. Și-a făcut antrenamentul, iar noi îi mulțumim lui Vasi că ne-a fost alături și ne-a încurajat!”, a dezvăluit Pașcalău.

Recomandările redacției