Tronsonul de autostradă Nădlac-Arad, filmat din avion

0
387

autostradaO nouă filmare din avion cu tronsonul de autostradă Nădlac-Arad a fost făcută publică, iar pentru prima dată sunt difuzate și imagini de pe șantierul autostrăzii maghiare M43.
Filmările au început de la Centura Aradului și au ajuns până dincolo de graniță, peste șantierul autostrăzii maghiare M43.
Constructorul a avansat considerabil și se poate vedea că au mai rămas doar puține porțiuni neasfaltate.
Pentru prima dată, filmarea merge dincolo de graniță, unde și maghiarii lucrează la partea lor de autostradă ce va asigura interconexiunea cu România. Aici lucrările sunt mai întârziate, auto­- ritățile din țara vecină anunțând că termenul de finalizare a fost devansat pentru toamna anului viitor.
Filmările au fost realizate cu ajutorul pasionaților de infrastructură de pe forumurile peundemerg.ro și construim-roma­nia.ro.
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost prezent, în 9 octombrie, pe tronsonul de autostradă Nădlac-Arad, pentru a verifica stadiul lucrărilor și a afirmat că „România va avea şosea circulabilă până la graniţă în decembrie“, în timp ce Ungaria va termina abia la primăvară autostrada până la Nădlac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.