Trucuri pentru o relaţie de durată

0
182

cuplu_dansŢi-ai găsit jumătatea şi îţi doreşti ca dragostea voastră să dureze până la adânci bătrâneţi? Află cum poţi menţine flacăra pasiunii!

O mică ceartă sau un mic conflict sunt inevitabile într-o relaţie de cuplu. Mai grav este atunci când numărul acestora sporeşte şi niciunul dintre parteneri nu vrea să lase de la el, fiecare în parte susţinând că are dreptate. Dacă şi tu simţi că relaţia voastră de iubire s-a schimbat şi consideri că nu vă mai înţelegeţi la fel de bine ca la început, află în continuare cum poţi să ai parte de armonie în căsnicie!

Nu-i face reproşuri la tot pasul

Încearcă să te controlezi şi să nu-l cicăleşti de fiecare dată când uită să facă anumite lucruri sau atunci când face ceva rău. Cu siguranţă nu asta a fost intenţia lui, iar dacă nici tu nu-l înţelegi, atunci cine o poate face?

Acordă aceeaşi importanţă sexului

Menţinerea unei vieţi sexuale active ajută mult la bunul mers al unei relaţii. Chiar dacă anii au trecut şi acum aveţi împreună copii mari, asta nu înseamnă că voi nu trebuie să mai trăiţi bucuria intimităţii în doi. Nu aştepta ca celălalt să fie de fiecare dată cel care ia iniţiativa. Propune-i chiar tu ca în locul unei dimineţi de weekend când trebuie să vă treziţi şi să faceţi curat, să rămâneţi mai mult timp în pat şi să nu vă daţi jos până la prânz.

Surprinde-l cu o invitaţie la fotbal

Dacă ştii că este mare iubitor de fotbal sau admirator al unui alt sport, poţi procura două bilete şi să-l inviţi să mergeţi împreună. Cu siguranţă îi va face plăcere şi va aprecia gestul tău, iar data viitoare surpriza va veni din partea lui.

Nu te neglija

Chiar dacă eşti o femeie măritată sau care are o relaţie stabilă de mai mulţi ani, nu te gândi că nu te mai alege nimeni, ba, din contră, acum mai mult ca oricând trebuie să te menţii în continuare la fel de frumoasă. Bărbatul, chiar dacă nu pare, observă imediat schimbările negative şi de aceea îl vezi uneori întorcând capul pe stradă după femei. Încearcă să nu te neglijezi şi pune-ţi ceva drăguţ pe tine chiar şi atunci când stai în casă.

Găteşte-i din când în când mâncarea preferată

O vorbă din popor spune că „dragostea trece şi prin stomac”. Poţi pune şi tu în aplicare acest sfat, şi, cel puţin o dată pe lună, sau la sfârşit de săptămână fă-i  surpriza de a-i găti felul de mâncare preferat.

Sursa:  Unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.