Trupa Cargo în vizită la DSP Arad

0
261

DSP Arad a avut parte de o vizită surpriză din partea lui Adi Igrișan, vocalistul formației Cargo, astăzi, 14 iunie.

Acesta a declarat că a fost o vizită de susținere a cadrelor din DSP. 

Astfel, toată lumea s-a îmbulzit să facă poze, iar autografele s-au dat „cu nemiluita”.

Adrian Igrișan s-a născut în Arad, mama sa fiind, la fel, originară din Arad. Ambiția lui la început era aceea de a deveni baterist, urmând în această direcție cursurile Școlii Populare de Arte, însă trupa din cartier avea nevoie de un vocalist, așa a ajuns Baciu să cânte vocal. Trupa se numea ABiS. Mai târziu, datorită faptului că nu își putea exprima ideile, a început studiul chitarei și a altor instrumente și între timp a studiat și canto clasic. După cum afirma într-un interviu: „Niciodată nu mi-am dorit să excelez la un instrument din punct, dar din punct de vedere tehnic, mi-am dorit să învăț mai multe, pentru a avea o privire de ansamblu, să pot compune, pentru că mi se pare mult mai importantă o piesă bună, decât un solo bun.

Prima mea trupă a fost „ABIS”, am mai cântat cu câteva formule până în 1992,când am intrat în trupa RIFF ,unde am cântat până în 1994 și am înregistrat albumul „Doi străini”, din 1995 până în prezent cânt în trupa CARGO.”

Igrișan a mai cântat pentru o perioadă și în trupa Transilvania.

„Dacă pandemia s-ar opri…Şi din cer n-o sa mai cadă lacrimi, stele ar răsări… Vizită surpriză la sediul DSP Arad, Adi Igrișan de la CARGO –ROOCKK!!!”, scrie Horea Timiş, directorul DSP Arad, pe pagina de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.