gretiUn nou spectacol pentru copii este programat în săptămâna care va urma la Teatrul de Vară. Este vorba despre „Hansel şi Gretel” după Fraţii Grimm al trupei Fascinaţia sunetului din Timişoara. Reprezentaţia va avea loc miercuri, 24 iulie, de la ora 19.
Distribuţia este formată din Daiana Vinars, Gretel, Cosmina Şerban, Hänsel, Marilena Chirca, mama, Traian Marcu, tata, Ana-Maria Vincu, Piticul şi Vrăjitoarea. Membrii trupei sunt absolvenţi ai Facultăţii de Muzică din Timişoara care activează la Operă Naţională Româ­nă, la Filarmonica „Banatul” sau la Liceul de Arte „Ion Vidu”.
Regia spectacolului este semnată de Marina Emandi.
Trupa evoluează în mod frecvent la Timişoara, organizând matinee pentru copii la Opera Naţională Română sau dând spectacole în şcoli şi grădiniţe. Este pentru a doua oară când membrii Asociaţiei Fascinaţia Sunetului vor în­tâlni publicul arădean. Prima dată a fost la sfârşitul lunii iunie tot la teatrul de vară cu spectacolul „Mary Poppins”.
Teatrul de Vară este un proiect al Consiliului Judeţean şi Centrului Cultural Judeţean Arad, care a demarat în 2012 cu proiecţia filmului „Patimile lui Hristos” de Mel Gibson.
Actuala sta­giune a început în luna iunie cu Gala de operetă. Reprezenta­ţiile au loc în aer liber, în curtea Centrului Cultural Jude­ţean din strada Gheor­ghe Bariţiu. Intrarea la spectacolele Teatrului de Vară este gratuită.

Recomandările redacției