georgiuTrupa lui Adrian Abrudean a arătat bine în amicalul disputat în compania tinerilor de la UTA Bătrâna Doamnă. Divizionara C s-a impus cu 4-0 la capătul celor două reprize de câte 50 de minute, după golurile marcate de Băd, Copil, Covaci, Georgiu.
Covaci, autorul golului trei, reprezintă o variantă pentru jucătorii Under 21 și vine pe locul lui Ungureanu, al cărui transfer a căzut, mijlocașul lateral reușind un transfer la CSMS Iași.
„Covaci a venit de la Chișineu- Criș, a mai fost și Tauț. E un tânăr interesant, probabil va rămâne”, a dezvăluit antrenorul Ineului.
Cioară – Tătar, Malancu, Nicolau, Talpaș – Berar, Francescu, Iambor, Copil – Petcuț, Băd a fost componența Ineului în primul act, apoi au fost pe teren Fl. Rusu – Cornea, Bilia, Nicolau, Suslak – Covaci, Georgiu, Șulumberchean, Popa – Pirtea, Drăgan.
Veteranul „Nae” a jucat în tot meciul de pe Motorul, arena care i-a fost casă pe când juca la ACU Arad atât lui cât și altor cinci componenți ai Ineului Iambor, Băd, Fl, Rusu, Bilia și Drăgan!
„A fost un test reușit între două echipe disciplinate și bine pregătite. Mai avem foarte mult de lucru, dar avem timpul necesar privind rezolvarea problemelor tehnico-tactice. Suntem pe un drum bun și sunt mulțumit de toți băieții”, a concluzionat Adi Abrudean.
„Știli” își vede lotul dublat pe posturi, iar din partea lui Attila Bier a primit vești bune: apărătorul se recuperează bine și de luni e așteptat la antrenamente în regim normal.
Sâmbătă dimineață, Ineul are un nou amical, la Oșorhei.

Recomandările redacției