jurauDupă un an dezamăgitor în Liga a IV-a, Speranța Turnu a decis că nu e cazul să profite de oportunitatea rămânerii pe prima scenă, ivită în urma pozițiilor rămase descoperite în această vară. Președintele Arsenov Radița a cântărit situația și a ales drumul reorganizării, invitându-l pe Ioan Jurău și ai săi fotbaliști să revină la Turnu pentru a reface formula care obținea promovarea vara trecută.
Jurău, Șule & comp. s-au despărțit in corpore de Speranța la scurt timp după promovare și au petrecut sezonul trecut la Avântul Târnova. „Ne-am des­părțit amiabil atunci de domnul Radița, la fel am făcut-o și acum, de tabăra de la Târnova. Am analizat lucrurile și am ajuns la concluzia că nu e momentul să ne înscriem în Liga a IV-a, deși am fi avut ocazia. Dorim să ne consolidăm și avem ca obiectiv promovarea”, a anunțat Jurău.
Veteranul Daniel Șule a devenit ajutorul antrenorului și pe banca tehnică, dar va fi și pe teren. Din grupul lui „Ioani” Jurău, doar Panin II nu va bifa revenirea. În schimb, o face atacantul Emanuel Pop, care a jucat ultima dată la Crișul Alb Buteni, câștigătoare a seriei B din Liga a V-a, dar fără continuitate pe prima scenă.
Cu Avântul Târnova, Jurău și ai săi au reușit scorul campionatului, 25-0 cu CS Moneasa, în turul stagiunii, adversarii retrăgându-se în pauza de iarnă. Târnova a încheiat campionatul pe locul al treilea, în spatele celor de la Buteni și Apateu.

Recomandările redacției