Trupa lui Mutică ține ritmul: Unirea Sântana – Progresul Pecica 1-2 (1-1)

0
223

muticaProgresul și-a securizat poziția din fruntea Ligii a IV-a arădene după ce s-a impus în derby-ul de la Sântana. Unirea a deschis scorul după ce Iulian Vuin a reluat o lovitură de colț pe care Mișu Grozav n-a reușit s-o controleze cum a dorit, deviind-o în propria poartă (28). Pecicanii au reacționat pe ambele finaluri de reprize, în mod identic, Mirel Arsene a întors rezultatul din lovituri libere directe (42 respectiv 87).
„Am făcut cunoștință miercuri, la meciul de cupă. S-a jucat echilibrat, a fost multă luptă la mijlocul terenului. Nu știu dacă meritam să câștigăm, dar sigur nu meritam să pierdem. Experiența cu care Pecica a tratat fazele fixe a făcut diferența”, a povestit Dinu Donca, antrenorul Unirii.
„Și Sântana are echipă bunicică, mai ales pe teren propriu. Anul trecut a bătut echipele bune. Cred că am fost echipa mai pragmatică şi cred că am reușit să-i fac pe băieţi să înțeleagă că era important să câștigăm. Dacă ne raportăm la cum s-a derulat jocul, am meritat victoria, ne-am creat multe ocazii periculoase. Paradoxal, am marcat doar din lovituri libere. Victoria e și compensație și pentru ocaziile ratate miercuri. Îi felicit pe băieți pentru determinare și caracter, la fiecare joc încearcă să dea maxim. Ne bucurăm că ne menținem pe locul 1. Urmează Gloria, sper să reușesc să-i motivez, apoi vedem ce se va întâmpla”, a spus și antrenorul învingătorilor, Dorel Mutică.
Unirea: Ciornei – Paven, Pleșa, Sîrdea, Ciocan (Vandor), Bulboacă, Mateiu, Bolba, Bodea, Giurgiu, Vuin.
Progresul: Grozav – Varga, Șiclovan, Fritea, Vasilca, Gh. Ponta, A. Ponta (Gornic), Baicu (Nadiu), Borteș (Ghergar), Arsene, Trif (Fabian).
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Flavius Dreghici, Alexandru Filip (Timișoara). Observatori: Claudiu Tripa, Marcel Vida.
S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.