Trupa Marionete Arad aduce o nouă poveste

0
238

O întâlnire inedită va avea loc duminică, 12 aprilie, de la ora 11, pe pagina de facebook a Trupei Marionete Arad. Este vorba despre „Povestea curcubeului” – o magică istorioară japoneză pe care actrița Oana Rogojină a (re)construit-o împreună cu un grup de eleve de clasa a IV-a de la Liceul de coregrafie „Octavian Stroia” din Cluj.

Am pus la cale acest proiect împreună cu domnișoara învățătoare Andreea Rotari, ca parte a „Săptămânii altfel”. Am fost invitata lor ca actriță și, văzând cât sunt fetele din clasa a IV-a de dezinvolte și creative, le-am propus să pregătim împreună un cadou pentru toți copiii care, în aceste zile, sunt nevoiți să stea acasă. Așa că le-am provocat pe fete să recreeze finalul „Poveștii curcubeului”- o poveste japoneză, o poveste pe cât de simplă, pe atât de colorată și miraculoasă. Fie ca „terapia culorilor” să ne facă bine tuturor!”, spune Oana Rogojină.

Așadar, duminică, 12 aprilie, de la ora 11, pe pagina de facebook a Trupei Marionete, va avea loc „Povestea curcubeului”, spusă de: Oana Rogojină și Diana I., Denisa, Diana U., Mara, Maria, Ria, Alexia, Leia, Francesca, Bianca,Vanessa, Irina și Sofia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.