CFR Cluj a obţinut o victorie uriaşă în economia acestui campionat. Arădeanul George Ţucudean şi Omrani au marcat cele două goluri de la Giurgiu şi, dacă FCSB pierde la Craiova, ardelenii sunt campioni.
„Mai avem un meci. Sper ca luni să ne bucurăm că s-a terminat totul. Am mare încredere în Craiova. Trebuie să termine pe locul 3. Ce frumos ar fi să fim campioni, înainte de ultimul meci. Am muncit foarte mult pentru cele 15 go­luri. Anul trecut am jucat cu CFR la Ovidiu şi am câştigat campionatul. Acum joc acasă cu CFR. Ar fi extraordinar pentru mine să iau titluri cu trei echipe diferite. Dacă câş­tig campionatul, voi rămâne. Rămân şi dacă nu iau campio­natul. Am contract”, a spus Ţucudean, la finalul meciului, pentru Digi Sport.
Cele 15 reușite stagionale, în tricoul Viitorului și lui CFR, îi oferă, deocamdată, titlul de golgheter al Ligii 1 lui Țucudean. Totodată, „vârful” de 27 de ani al clujenilor este la 90 de mi­nute de performanța de a câș­tiga titlul de campioană a Ro­- mâniei cu trei echipe diferite, după Steaua și Viitorul Constanța. În acest context, însă, arădeanul a pomenit și Campioana Provinciei, echipa ce l-a lansat în fotbalul mare în urmă cu opt ani de zile. „Dincolo de performanța de a câștiga cam­pionatul cu trei echipe dife­rite, sunt privilegiat că am jucat pentru cele mai titrate cluburi din România, Steaua, Dinamo și UTA”, a adăugat arădeanul.
Cu o singură etapă rămasă de disputat, CFR are un avantaj de 1 punct în faţa celor de la FCSB.

Recomandările redacției