George Ţucudean (27 de ani), golgheterul CFR-ului şi, în opinia multor oameni de fotbal, jucătorul anului 2018 în România, poate prinde transferul carierei. Randamentul excelent al vârfului din Arad l-a adus în atenţia unui club important din Europa, care vrea să-l transfere şi a pus pe masa campioanei o ofertă importantă.
Este vorba despre francezii de la Olympique Lyon. Echipa lui Bruno Genesio e gata să achite şase milioane de euro pentru transferul lui George Ţucudean, conform gsp.ro. În vară, Ţucudean a refuzat să plece în China, după ce CFR-ul a primit o ofertă importantă pe numele său. Conducerea din Gruia vrea însă mai mult.
Deşi cele şase milioane de euro pe care Lyon e gata să le vireze în conturile campioanei reprezintă o sumă importantă pentru Liga 1, şefii CFR-ului vor mai mult. Conform sursei citate, conducerea clujenilor a solicitat opt mili­oane de euro în schimbul serviciilor lui George Ţucudean.
Dacă va pleca, „Ţucu””nu va fi la prima aventură în afara României. De-a lungul carierei, atacantul a mai jucat la Standard Liege şi Charlton. George Ţucudean a fost golgheterul sezonului trecut din Liga 1 Betano, la egalitate cu Harlem Gnohere de la FCSB. Vârful de 27 de ani e şi acum liderul clasamentului marcatorilor, cu 13 reuşite, la egalitate cu Mitriţă de la Craiova.
Trei milioane de euro este cota de piaţă a lui George Ţucudean, potrivit Transfermarkt.

Recomandările redacției