tucusrUnul dintre scenariile vehiculate pentru echipa emblemă a Aradului îl au în centrul lor pe unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri arădeni. Marius Țucudean, nimeni altul decât tatăl atacantului de la Standard Liege, ar fi persoana agreată inclusiv de primarul Gheorghe Falcă.
Mai mult, se aude că autoritățile locale nu mișcă niciun deget pentru salvarea actualei construcții „textiliste” cu Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian la timonă, pentru ca apoi UTA să-i fie oferită pe tavă lui Țucudean chiar și în Liga a IV-a.
Numai că, acesta din urmă neagă orice implicare la formația ale cărei culori le-a îmbrăcat în anii 80-90, dar și la oricare altă grupare de seniori. „Am auzit și eu discuțiile și zvourile și vreau să le clarific odată pentru totdeauna. Nu mă interesează UTA nici în Liga a II-a, nici în Liga a IV-a, nici pe Lună, nici pe Pământ. Într-adevăr, am avut o mică intenție de a mă implica în iarna anului 2009, atunci când am și ajutat clubul cu niște bani, dar de atunci nu m-am mai gândit și nu mă gândesc la această posibilitate. În general, eu mă voi implica doar la echipe de copii și juniori, mai departe să facă și să-și susțină alții proiectele pentru formații de seniori”, ne-a declarat Marius Țucudean.
Cert este că situația de la UTA rămâne critică. Cu datorii la Stat, fotbaliștii și angajații ce depășesc suma de 300 de mii de euro, fără antrenori și cu doar trei jucători sub contract, clubul din Calea Aurel Vlaicu pare a intra în colaps. Adrian Marțian promite în continuare că va rezolva toate problemele de la club, dar cine să-l mai creadă?

Recomandările redacției