FOTO: Ciprian Petcuț

După Adrian Iencsi, înlocuit de Popovici pe banca Forestei Suceava, „Bătrâna Doamnă” ar putea schimba un al doilea antrenor în acest sezon de Liga a II-a. Laurențiu Tudor e dispus să plece de la cârma Unirii Tărlungeni, având deja o primă
discuție în acest sens cu conducerea grupării din Ștefă-nești.
„Chiar dacă am jucat bine și nu meritam să pierdem, e nevoie de un șoc la echipă. E nevoie de o schimbare și sunt dispus să-i dau posibilitatea conducerii să o producă. Important e clubul, respectiv rezultatele echipei, nu un om sau altul, mi-am expus deja punctul de vedere în fața conducerii”, a menționat din capul locului, Laurențiu Tudor.
Vorbind despre partida cu arădenii, tehnicianul „alb-albaștrilor” a adăugat: „Eu zic că am făcut o figură frumoasă, ne-am creat ocazii, am condus de două ori, dar, probabil, există niște limite la jucătorii noștri. Am comis destule erori individuale, psihologic, dar și ca inteligență nu am fost la nivelul adversarului. Altfel, UTA nu mi s-a părut o echipă strălucită, am jucat și cu echipe mai bune, mai pragmatice. Strătilă în­seamnă mult din potențialul ofensiv al echipei arădene, ar putea juca liniștit la o echipă de mijlocul clasamentului în Liga 1. Dar, formațiile cu jucători mai buni îl pot bloca pe Strătilă și nu o văd pe UTA să creeze mari pro­bleme în atac. Dar, pentru noi, totul e istorie acum, iar viața, ca ceasul merge doar înainte”.
Tărlungeniul a rămas cu 10 puncte în clasamentul Ligii II-a, fiind pe loc de retrogradare după 14 runde.

Recomandările redacției