Tur în Cetatea Aradului, în cadrul circuitului turistic urban, inițiat de CJA

0
781

Noul circuit turistic urban „Secretele Aradului“ continuă cu cel de al doilea tur. De această dată, arădenii participanți vor putea cunoaște un loc încărcat de mister – Cetatea Aradului.

Turul din cadrul circuitului inițiat de Consiliul Județean se va organiza sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 10.

Conducerea Batalionului 191 „Radu Golescu” a agreat propunerea de parteneriat a Consiliului Judeţean și a răspuns pozitiv solicitării de a organiza un tur ghidat al interiorului Cetății.

Ca în prima săptămână a circuitului, ghidul turului va fi Andrei Ando, directorul executiv al Direcției de Comunicare și Strategii a Consiliului Judeţean Arad. Dar de această dată ghidajul va fi completat și de personalul militar al Cetății. Arădenii sunt interesați să participe la a doua ediție a circuitului.

„Le mulțumesc arădenilor care ne-au transmis zeci de mesaje după prima ediție a circuitului turistic. Am avut opt persoane înscrise la a doua ediție până când încă nici nu am apucat să anunțăm că va avea loc în Cetate, un spațiu interesant și atractiv pentru fiecare arădean. Sunt sigur că și a doua ediție va avea mare succes. Mulțumesc comandamentului militar pentru acceptarea solicitării noastre și pentru acest parteneriat pentru arădeni”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

„Având în vedere că vom intra într-un obiectiv militar, va trebui să respectăm regulile specifice. Grupul va fi format din 40 de persoane. Cei interesați trebuie să se înscrie în prealabil, la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, pe Bulevardul Revoluției 81. Își vor da numele, prenumele, seria și numărul cărții de identitate. Accesul în Cetate se realizează strict pe baza tabelului organizatorilor și a cărții de identitate, care va fi prezentată în mod obligatoriu. Au acces în Cetate doar cetățenii români. Vom vizita unele dintre locurile simbolice ale Cetății, dar și unele dintre cele mai triste”, a susținut Andrei Ando.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0728.116.412. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.