Turc care încerca să ajungă în Germania cu o carte de identitate falsă, prins la Nădlac II

0
278

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean turc care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate având însemnele autorităților din Bulgaria, ce s-a dovedit a fi falsă.

În data de 05.08.2021, în jurul orei 18.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Germania, o persoană care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile bulgare.

În urma verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat de către bărbat la control, motiv pentru care au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare.

Astfel, au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit ca bărbatul este cetăţean turc şi încerca să ajungă în Germania în baza documentului bulgăresc

 În cauză, au fost întocmite acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, uz de  fals și trecere frauduloasă a frontierei de stat în formă continuată, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.