Turcii de la Trabzonspor au făcut o ofertă celor de la Parma pentru Dennis Man

0
270
Foto: Profimedia

Arădeanul Dennis Man a evoluat în 14 partide pentru Parma în această stagiune, reușind două goluri și un assist, în ciudat retrogradării iminente a celor de la Parma în Serie B, Man ar putea fi în prim planul unei noi mutări.

Publicația turcă Fotospor anunță că Trabzonspor, echipa de pe locul patru din Super Lig, a făcut deja o ofertă Parmei pentru a-l aduce în vară pe Dennis Man, care ar mai fi urmărit și de Sevilla, anunță digisport.

Cu toate acestea formația Italiană nu este dispusă să îl ofere pe Man, luând în considerare suma uriașă pe care cei de la Parma au plătit-o pentru arădean.

Man a transmis celor din conducerea clubului Italian că nu ar dori să joace în Serie B, astfel că Trabzonspor a venit cu o propunere ce ar părea convenabil pentru toată lumea și anume un împrumut pe un sezon, fără opțiune de cumpărare în vară, în care clubul din Turcia ar achita jucătorului salariul integral.

Totuși Parma a transmis că îl vor pe Man pentru a forța revenirea imediată în Serie A, însă Trabzonspor a păstrat propunerea deschisă, până la jumătatea lunii iulie.

În ciuda celor evoluțiilor extrem de bune ale lui Dennis Man din cele 14 meciuri jucate pentru Parma, accidentarea musculară suferită în startul jocului de la Crotone nu îi permite să mai evolueze în ultimele cinci etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.