Turcii, interesați să investească la Arad

0
726

Reprezentanții unei companii din Turcia, interesați să investească în județul nostru, s-au întâlnit cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad.

Președintele Iustin Cionca a realizat o prezentare a județului, cu accent pe profilul industrial, investitorii din zonele industriale, Zona Liberă Arad-Curtici și poziția geografică privilegiată a județului.

Reprezentanții companiei au declarat că printre motivele pentru care au ales Aradul ca posibilă destinație s-au regăsit deschiderea și receptivitatea în discuțiile prealabile întâlnirii de la Consiliul Județean Arad. 

,,Suntem preocupați să atragem investitori noi, care să se dezvolte și să facă profit într-unul dintre cele mai puternice județe din România. Dezvoltarea mediului economic, crearea a noi locuri de muncă, duc implicit la creșterea calității vieții arădenilor. Administrația creează condiții prin dezvoltarea infrastructurii rutiere, a rețelelor de gaz, apă și canalizare, pentru a fi cât mai atractivi pe piața de investiții”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Delegația și reprezentanții Consiliului Județean Arad au făcut și o vizită în teren, deplasându-se la locul posibilei investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.