Turul Aradului interbelic, „pe roți”

0
424

Perioada interbelică reprezintă nu doar  intervalul de 21 de ani dintre cele două războaie mondiale, ci și o perioadă foarte importantă pentru cultura română. . După Marea Unire, industria Aradului a cunoscut o dezvoltare fără precedent, iar bunăstarea cetățenilor a asigurat prosperitatea educației, culturii și a artelor.

Ghizii Arad Free Tours și cursanții Școlii de Turism Alternativ oferă tururi ghidate gratuite „pe roți”, pe tema „Aradul interbelic”. Prin acest tur, organizatorii, alături de participanți, își propun să exploreze în detaliu perioadă interesantă a istoriei orașului Arad, să afle aflăm povestea clădirilor emblematice, să facă mișcare și să socializăm.

Prin turul nostru pe biciclete, devenit deja tradiție, ne propunem să explorăm în detaliu această perioadă interesantă a istoriei orașului nostru, să aflăm povestea clădirilor emblematice din Arad, să facem mișcare și să socializeze . Poate să participe oricine are o bicicletă, o trotinetă, niște role sau un skateboard. Nu este nevoie de o rezervare în prealabil, nu există limită de vârstă.

Turul va avea loc duminică, 20.09.2020, de la ora 17.00, începând în fața Colegiului de Arte ”Sabin Drăgoi”.

Doritorii sunt rugați să respecte normele Codului Rutier și măsurile de siguranță și sănătate publică impuse de autorități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.