UAV și-a deschis porțile pentru elevii de astăzi și studenții de mâine

0
238

Universitate Aurel Vlaicu și-a deschis, astăzi, porțile, pentru elevii de astăzi și studenții de mâine. „Ziua porților deschise la UAV” este un eveniment care se pierde în istoria universității de stat arădene, eveniment care și-a dovedit în timp utilitatea. Asta, în condițiile în care sunt invitați să participe elevii din clasele terminale de la liceele din municipiu, iar potrivit reprezentanțiilor universității, an de an, atunci când se trage linie după admitere, aproximativ 90% dintre noii studenți provin din municipiu și județ.

Anul acesta manifestarea a început la ora 9 și a durat până la ora 15, timp în care Complexul M al universității de stat arădene a fost vizitat de peste o mie de elevi proveniți de la liceele din municipiu. „Și anul acesta am continuat tradiția de a invita elevii celor 19 licee arădene care sunt în ani terminali să vină să ne vadă la noi acasă. Astăzi au fost invitați peste o mie de elevi din municipiu”, a declarat prof. dr. ing. Alexandru Popa, prorector privind procesul de învățământ și asigurarea calității în cadrul UAV.

Dacă elevii din municipiu sunt chemați să vină să vadă oferta educațională, în cazul celor din județ, merg reprezentanții universității la ei, de săptămâna viitoare urmând să pornească la drum „Caravana UAV”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.