Ucrainencele Naumenko și Ivanenko întăresc Crișul înaintea barajului de promovare în Liga Florilor

0
675

Ca și UTA, handbalistele de la Crișul Chișineu-Criș își doresc să deschidă șampania la finalul stagiunii pentru accesul în elită. Sebastian Tudor a sunat adunarea pe 9 iunie, iar de o săptămână, antrenamentele se desfășoară și în sala de sport din oraș.
În paralel, conducerea clubului a lucrat și la campania de achiziții, mai ales că re­gulamentul le permite noilor transferuri să evolueze și la barajul de promovare ce va avea loc pe finalul lunii iulie, sau la început de august. În acest sens, în „alb-albastru” vor ajunge după 1 iulie ucrainiencele Andryiana Naumenko și Anna Ivanenko.
Prima sosește de la AHCM Slobozia, formație care, din pricina problemelor financiare, ar putea solicita înscrierea în Divizia A și nu în Liga Florilor pe care au terminat-o pe ultimul loc, dar fără a retrograda din punct de vedere sportiv. Naumenko este pivot și acoperă un post cu probleme, după ce Damian acuză o accidentare.
În schimb, Anna Ivanenko vine sub formă de împrumut de la Minaur Baia Mare până în vara anului următor. Sportiva de orgine urcraineană poate juca centru sau inter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.