Udrea și Bica ar fi ajuns în Costa Rica cu ajutorul unei rețele de traficanți de droguri

0
809

În ultimele zile, au apărut mai multe speculaţii în presă, potrivit cărora Elena Udrea şi Alina Bica ar fi avut legături cu o reţea de traficanţi de droguri, reuşind astfel să ajungă în Costa Rica, potrivit dcnews.ro care citează Antena 3. Se pare că un român le-ar fi ajutat pe cele două. O investigaţie internaţională condusă de grupul de Raportare a Crimei Organizate şi Corupţiei, OCCRP, şi colectivul românesc de cercetare RISE au găsit în ţara noastră o reţea cu ramificaţii importante care a permis facilitarea naţionalităţii pentru româncele arestate miercurea trecută, în La Sabana, şi a facilitat, de asemenea, cetăţenia costaricană pentru faimoşi traficanţi de droguri din Columbia, dezvăluie publicația Diario Extra, citată de Rador.

Potrivit sursei citate, se pare că arestarea fostului ministru al turismului din România, Elena Udrea, şi a fostului procuror de crimă organizată a acestei naţiuni, Alina Bica, este doar vârful aisbergului unei reţele internaţionale care a permis nu numai româncelor reţinute de DIS şi Interpol din Costa Rica să se stabilească acolo ci şi altor cinci foşti oficiali români acuzaţi de diferite acte de corupţie în ţara lor, mai susțin cei de la Diario Extra.

Potrivit investigaţiei OCCRP, Bica și Udrea, rudele şi prietenii fostului ministru şi fostei procuroare au avut parte în Costa Rica de colaborarea unui renumit om de afaceri român stabilit pe teritoriul costarican, care a obţinut cetăţenia în Costa Rica datorită căsătoriei cu o tânără de care a divorţat trei ani mai târziu.

Clișeu Udrea Bica: Elena Udrea și Alina Bica ar fi avut… legături periculoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.