UEFA a realizat un reportaj cu arbitrul arădean Ovidiu Hațegan

0
176
UEFA a trimis o echipă în Arad pentru a realiza reportajul

Ovidiu Haţegan a ajuns unul dintre cei mai valoroși arbitrii români, dar și din lume. Acesta este singurul arbitru care a fost trimis la șase meciuri consecutive în Liga Campionilor, însă ultimul meci a fost un eșec după scandalul rasist creat de turcii de la Istanbul Başakşehir.

Recent cei de la UEFA au realizat, un reportaj cu arbitrul arădean Ovidiu Haţegan, în care explică de ce a renunţat la profesia de medic şi a ales arbitrajul. REportajul a fost realizat chiar în Arad, oraș în care arbitrul în vârstă de 40 de ani este stabilit.

Când aveam 14-15 ani, un coleg, al cărui tată era arbitru, a insistat: «Haide să facem cursul!» /

«De ce? Nu vrea să fiu arbitru, nu-mi place să fiu arbitru!» M-a convins şi am făcut cursul, a ţinut aproape cinci luni şi în primul moment când am ţinut fluierul în mână şi am fluierat, chiar mi-a plăcut şi eram: «wow, este foarte plăcut». Este un alt mod de a vedea fotbalul, dar l-am adorat”, povesteşte Haţegan, conform Telekom Sport.

În cadrul reportajului, UEFA a inserat şi un moment petrecut la un meci dintre Borussia Dortmund şi FC Barcelona, în sezonul trecut al Ligii Campionilor. Cu această ocazie, cei de la UEFA au prezentat şi un scurt dialog dintre Ovidiu Haţegan şi cei din camera VAR, la o fază la care arbitrul român a acordat o lovitură de la 11 metri. Secvenţa este prezentată pentru a scoate în evidenţă felul în care se pregăteşte Ovidiu Haţegan pentru un meci şi oferă un scurt exemplu, cu Jadon Sancho, despre care arbitrul român spune că îl urmăreşte într-un anumit fel, atunci când ete în atac.

REPORTAJ VIDEO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.