ulalaUniunea Locală a Asociaţiilor Locative Arad (ULALA) organizează un nou curs de administrator imobile. Acesta se va desfăşura între 19 şi 31 august, cursanţii fiind astfel pregătiţi pentru a susţine examenul de atestat, care va fi susţinut la Pri­mărie.
„Cursanţii vor fi pregătiţi în legislaţia tehnică de specialitate locativă, finanţe-contabilitate, în legislaţia economico-administrativă şi dreptul muncii. În cadrul cursului se vor desfăşura activităţi practice de documentare, aplicaţii în vederea pregătirii administratorilor pentru rezolvarea tuturor problemelor şi activită­ţilor ce se desfăşoară periodic într-o asociaţie de proprietari”, a declarat Dorina Lupşe, preşedintele ULALA.
Aceasta a ţinut să precizeze că persoanele care vor participa la curs vor primi în integralitate legislaţia care reglementează activitatea asociaţiilor de proprietari şi formularele specifice asociaţiilor ce conduc evidenţa în partidă simplă. „Înscrierile se fac la sediul Uniunii, de pe stra­da Ştefan Cicio Pop, nr.7 sau telefonic la numărul 0257/285053”, a încheiat Dorina Lupşe.

Recomandările redacției