ulalaÎntre 25 august şi 6 septembrie, Uniunea  Locală  a  Asociaţiilor  Locative  Arad (U.L.A.L.A), organizează cel de-al doilea curs de pregătire a administratorilor de imobile din acest an. Cursul va fi susţinut de specialişti în domeniu, iar cursanţii vor fi pre­gătiţi în domeniul legislaţiei tehnice şi de specialitate locativă, în finanţe-contabilitate, în legislaţie economico-administrativă şi îndreptul muncii. La încheierea cursului se va susţine un examen de atestare la Primăria Arad.
Preşedinta ULAL Arad Dorina Lupşe afirmă că viitorii cursanţi vor asimila cunoştinţe despre tot ce este necesar de ştiut şi de făcut în cazul administrării unui imobil, organizatorii punând la dispoziţia cursanţilor toate materialele de studiu necesare. „În cadrul cursului se vor desfăşura acti­vităţi practice de documentare şi aplicaţii în vederea pregătirii viitorilor ad­ministratori pentru rezolvarea tuturor problemelor şi activităţilor ce se desfăşoară  într-o asociaţie de proprietari. Cei care se vor înscrie la cursuri şi le vor urma vor primi în integralitate le­gislaţia ce reglementează activitatea asocia­ţiilor de proprietari şi întreaga formularistică specifică asociaţiilor care conduc evidenţa în partidă simplă”, spune Dorina Lupşe.
Înscrierile pentru curs se fac la sediul ULALA din Arad, strada Ştefan Cicio Pop nr.7, sau telefonic, la numărul 0257/285053.

Recomandările redacției