lupseÎntre 25 august şi 6 septembrie, Uniunea  Locală  a  Asociaţiilor  Locative  Arad (U.L.A.L.A), organizează cel de-al doilea curs de pregătire a administratorilor de imobile din acest an. Cursul va fi susţinut de specialişti în domeniu, iar cursanţii vor fi pregătiţi în domeniul legislaţiei tehnice şi de specialitate locativă, în finanţe-contabilitate, în le­gislaţie economico-administrativă şi îndreptul muncii. La încheierea cursului se va susţine un examen de atestare la Primăria Arad..
Preşedinta ULAL Arad Dorina Lupşe afirmă că viitorii cursanţi vor asimila cunoştinţe despre tot ce este necesar de ştiut şi de făcut în cazul administrării unui imobil, organizatorii punând la dispoziţia cursanţilor toate materialele de studiu necesare. „În cadrul cursului se vor desfăşura activităţi practice de documentare şi aplicaţii în vederea pregătirii viitorilor administratori pentru rezolvarea tuturor problemelor şi activităţilor ce se desfăşoară  într-o asociaţie de proprietari. Cei care se vor înscrie la cursuri şi le vor urma vor primi în integralitate legislaţia ce reglementează activitatea asociaţiilor de proprietari şi întreaga formularistică specifică asociaţiilor  care conduc evidenţa în partidă simplă”, spune Dorina Lupşe.
Înscrierile pentru curs se fac la sediul ULALA din Arad, strada Ştefan Cicio Pop nr. 7, sau telefonic, la numărul 0257/285053.

Recomandările redacției