Ultima şedinţă ordinară a CLM din acest an

0
339

clmConsilierii locali se vor întruni, luni, în ultima şedinţă ordinară a Consiliu­lui Local Municipal, care are nu mai puţin de 33 proiecte pe ordinea de zi, printre care şi cel privind aproba­rea protocolului de colaborare între Ministerul Apărării Naţionale şi Municipiul Arad, pentru demilitarizarea Cetăţii Aradului. De asemenea, pe ordinea de zi se mai regăseşte un proiect de hotărâre privind aproba­rea normei de hrană pentru poliţiştii locali din cadrul Poliţiei Locale Arad şi un proiect de hotărâre cu privire la repartizarea unei locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locu­inţe. Consilierii vor mai supune votului un proiect privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modificare Studiu de Fezabilitate „Reabilitare clădiri Unitatea Militară zona Gai”.
Un alt proiect de pe ordinea de zi este cel cu privire la aprobarea Do­cumentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii pentru obiectivul de investiţii „Reamenajare cruce şi panou comemorativ”.
Va mai fi supus votului şi proiectul privind aprobarea Studiului de Fezabilitate a obiectivului de inves­tiţie „Regenerare urbană a spaţiilor dintre blocuri din cartierele Alfa, Faleza Mureş, Confecţii, Micălaca, Vlaicu şi Centru, inclusiv zona protejată din Municipiul Arad”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.