Elevii lui Leontin Pința s-au impus clar în barajul pentru accederea în al doilea eșalon județean, împotriva unui rival ce nu a pus prea mari probleme pe neutrul de la Pîncota.
După o primă jumătate de oră în care au dominat clar, având mai multe ocazii mari, șirienii au deschis – în cele din urmă – scorul. Cel care a marcat fost Zopota, care a pus latul la o centrare a lui Pădureanu. Același fotbalist de bandă dreapta a pasat decisiv și la golul 2, autorul acestuia fiind Mandache, după un lat sec din mijlocul careului. Gurba a avut două ocazii prin Cosmin Cojereanu, însă acesta nu a finalizat slab și scorul pauzei a fost 2-0.
Pădureanu a făcut o nouă cursă pe dreapta, iar de această dată a înscris chiar el pentru 3-0. Au urmat 20 de minute cu câteva situații de ambele părți, Podgoria apăsând din nou pe accelerație în ultimul sfert de oră. Și asta în ciuda faptului că a rămas în zece oameni după eliminarea lui Coraș. Astfel, scorul a luat proporții, pe lista marcatorilor apărând și finanțatorul Ionel Tulac, după o reluare simplă din 2 metri la pasa lui Mandache. În fine, showul a fost completat în prelungiri de Ardelean printr-un sub transversală de la 20 de metri.
Așadar, succes clar (5-0) al șirienilor, promovează meritat în Liga a 5-a.
Formații:
Șiria: Stănilă – Hojda, Coraș, Rusu, Rus – Zopota, Căta – Pădureanu (74 Dumitru), Mandache (82 Tămășesc), Filipaș (74 Rațiu) – Tulac (78 Ardelean). Antrenor: Leontin Pința.
Gurba: P. Cojerean – D. Ilie, Brădean, Toader, Olar (46 A. Ilie) – Valea, Voștinar – C. Cojereanu (Ticu), Bun (68 Reghiș), D. Covaciu – Panda (56 Covaciu). Antrenor: Dacian Balaci.
Arbtri: Ionuț Nicoraș – Cristian Cășuț, Zoltan Nagy.
Observator AJF: Gheorghe Sfăt.

Recomandările redacției