Ultimul sezon „Game of Thrones”. HBO a anunţat când are loc premiera

0
421

Cel de-al optulea şi ultim sezon al serialului „Urzeala tronurilor/Game of Thro­nes” va avea premiera pe micile ecrane pe 14 aprilie, a anunţat producătorul seriei de succes, postul HBO, po­trivit Mediafax.
Anunţul a fost făcut la finalul unui clip de promovare pentru serial, intitulat „Crypts of Winterfell”, difuzat duminică. Clipul a fost regizat de laureatul Premiului Emmy, David Nutter.
Ultimele şase episoade ale serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” vor fi difuzate la mai mult de un an şi jumătate de la încheierea sezonului al şaptelea.
Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de mili­oane de telespectatori în SUA şi o armată de fani la nivel mondial.
Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câştiga controlul asupra Tronului de Fier din cele şapte Regate din Westeros.
Cel de-al şaptelea sezon al producţiei s-a încheiat în august 2017, înregistrând în Statele Unite ale Americii, în medie, 30 de milioane de spectatori pe episod, pe platforme media variate.
Pauza lungă dintre sezoanele al şaptelea şi al optulea ar fi trebuit să îi permită scriitorului George R. R. Martin, ale cărui cărţi au stat la baza show-ului TV, să termine unul sau două volume noi ale seriei, la care spunea că lucrează încă din iulie 2017. Acţiunea serialului a devansat-o deja pe cea din cele cinci cărţi publicate de Martin în seria „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire”.
Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iu­bit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit foarte multe premii de la lansare, inclusiv 38 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor ame­ricani şi un Peabody Award.
Inspirat din seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tro­nu­rilor” are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.