Cel de-al doilea derby arădean din turul III al Cupei României s-a disputat miercuri seară, și a avut o desfășurare complet diferită față de meciul strâns dintre Lipova și UTA.
Crișul Chișineu-Criș a pulverizat Lunca Teuz Cermei cu scorul de 6-0, avansând în turul IV, unde va întâlni o echipă de Liga a II-a, posibil chiar UTA.
Cum s-au marcat golurile:
1-0, min. 8: Piț a centrat din lovitură liberă de la 17 metri lateral dreapta, Dagău a ieșit greșit, mingea a ajuns la Calvin în șapte metri iar acesta a reluat din semifoarfecă laterală.
2-0, min 28: La un atac pozițional de pe dreapta, Piț a centrat și Roșu a înscris nestingherit cu capul din șapte metri
3-0, min 40: Gazdele au bătut scurt un corner de pe dreapta, Roșu a centrat în doi metri, de unde Sabău, nemarcat, a reluat în plasă
4-0, min 49: Lazăr îl trage în careu pe Modan și se acordă penalty. Execută precis juniorul Cocian, împrumutat de la FC Argeș
5-0, min 64: Ember execută impecabil, la colțul scurt, o lovitură liberă de la 19 metri, ușor lateral dreapta
6-0, min 86: Ciornei a centrat de pe dreapta, Codrea și Mateucă au tras în blocaj, dar un cermeian a degajat în Birău și mingea s-a dus la colțul din stânga lui Dagău
Sâmbătă, ambele echipe au meci în etapa a doua din sezonul de Liga a III-a. Cermeiul înfruntă Viitorul Dăești pe teren propriu, în timp ce Crișul joacă tot acasă, cu CSC Dumbrăvița.
Formații:
Crișul: Zamfir – Onuțan, Sabău, Calvin (Mateucă 66), Birău – Ember, Mărmăneanu, Cocian – Piț, Modan (Codrea 53), Roșu (Ciornei 46).
Cermei: Dagău – Udrea (Todoran 39), Iuga (Nistor 12), D. Lazăr, Burlă – Vezan, Mihuța – Gruiescu, M. Călin (Bulza 53), Rosenblum – Matiș.
Arbitri: Claudiu Gaitin – Andrei Chițoiu (ambii din Timișoara) – Călin Cimpoieru (Lugoj)
Observator FRF: Dorin Micșa (Timi-șoara)

Recomandările redacției