Noua stagiune a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” se anunță a fi una bogată în repertoriu. Trei dintre spectacolele din luna aceasta propuse publicului arădean se axează pe umor și bună dispoziție.

În 20 septembrie, începând cu orele 19, sala mare găzduiește spectacolul „Disputa” de Pierre Marivaux, în regia lui Vlad Massaci. Prima coproducție a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” cu Teatrul Nottara din București îi aduce pe aceeași scenă pe: Izabela Neamțu, Zoltan Lovas, Călin Stanciu, Anca Băjenaru, Cecilia Donat, Alex Mărgineanu, Cristina Juncu și Răzvan Bănică.

22 septembrie este data la care, tot pe scena mare a TCISA, de la ora 19.00, se spune, inspirat și cu mult haz, povestea a doi pungași mărunți, neîndemânatici, dar cu principii, Stevie și Rolly. Acestia eșuează în a aduce la îndeplinire cea mai grea misiune a lor de până acum: aceea de a da foc unui restaurant. Misiunea, pusă la cale de angajatoarea lor, Shirley, se complică în momentul în care în ecuație apare vicleana Amanda, fiica gangsterului care era vizat în atacul plănuit. Situațiile devin din ce în ce mai complicate, iar deznodământul poveștii este unul neașteptat. Este vorba despre spectacolul „Geniul crimei”, o montare semnată Antonella Cornici.

O seară mai târziu, în 23 septembrie, tot de la 7 seara, de data aceasta în sala Studio, aveți șansa unei provocări teatrale ieșite din comun: spectacolul „Să ne cunoaștem mai bine”, un concept semnat de Cristian Ban.

Recomandările redacției