Un accident a blocat autostrada pentru mai multe ore

1
590

În cazul în care arădenii au drum pe autostrada A1, Arad-Timișoara, aceștia trebuie să știe că circulația este blocată după ce conducătorul unui autotren a adormit la volanul autoturismului și a intrat în parapet. 

Șoferul, pe baza oboselii acumulate, a adormit la volan și în jurul orei 12, în timp ce conducea dinspre Lugoj către Timișoara a pierdut controlul autoturismului și a intra frontal în parapetul median. 

În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit, dar, în schimb, o mulțime de combustibil a fost împrăștiat pe toată șoseaua și pompierii se asigură că autostrada va fi din nou circulată abia după ce trece orice pericol de explozie. 

Circulația va fi îngreunată până la ora 15 sau chiar mai mult, în funcție de rapiditatea cu care va putea fi curățată partea carosabilă. 

1 COMENTARIU

  1. Cum dracu sa nu fie accidente daca firmele romanesti nu respecta timpi de conducere si pauzele soferilor . Spun asta deoarece firma e cea care te obliga la toate astea : Sa nu respecti pauzele si timpi de conducere . Obligatia firmei e cea de a verifica daca soferul respecta timpi de conducere si pauzele . Nu sa te puna sa stai tu pe Out la incarcat si descarcat , sa faci numa 4 ore pauza din 11 cit ar trebui sa fie pauza normala zilnica . Din cauza asta sint si atitea accidente in rindul camioanelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.